0 0 SOFTWARE ENGINEERING CENTER
Your source for innovative technologies
28 Märts 2024 
0
0
0
0 0 Esileht0 0 Firma0 0 Uudised0 0 Seminarid0 0 Kontakt0 0 Partnerid/Lahendused/Tooted0 0 English
0
0
0
0
0


Feedback terminal


Kas klient on Teie toodete/teenustega rahul?

Tagasiside terminalid võimaldavad hinnata teenuse kvaliteeti vajutades puutetundliku ekraanil asuva nuppu. Teenuse pakkuja saab otsekohe kasutada kliendipoolseid hinnanguid teenuse kvaliteedi analüüsi protsessis ja aruandluses.

Tagasiside terminalid on mõeldud paigaldamiseks klienditeenindamise asukohtades, näiteks kassa juures või müüja laual. Terminal võtab hinnangud vastu ja saadab need läbi interneti keskserverisse.

Tänu süsteemi arhitektuurile, mis põhineb tsentraalsel andmebaasil, ja veebipõhise kasutaja liidese kasutamisele on võimalik käsitleda ja töödelda andmeid koikide klienditeenindamise asukohtade kohta integreeritult. Veebipõhine administraatori liides võimaldab halata informatsiooni klienditeenindamise asukohtaide kohta, kirjeldada töötajate andmeid ja määrata nende juurdepääsu õigusi.

Terminalis töötab standartne operatsioon süsteem Android, see võimaldab luua erinevaid ärirakendusi ja neid kasutada integreeritult etevõtte ariprotsessidega, või luua vajalikud boonussüsteeme, mis võimaldavad hinnata ja premeerida parimaid töötajaid. Sellisel moel saab oluliselt lisada lahendusele lisaväärtust ja kohandada süsteemi kasutamist vastavalt etevõtte vajadustele. Juhtkond või kliendihaldurid saavad ligipääsu veebipõhise programmile, mis annab võimaluse vaadata hinnaguid reaalajas, analüüsida hinnanguid ja genereerida erinevaid raporteid. Süsteem võimaldab viivitamatult reageerida teeninduse kvaliteedi langusele ja alustada probleemi lahendamisega. See võimaldab minimiseerida firmale tekkitatud kahju seoses langenud teeninduse kvaliteediga.

Andmed on kättesaadavad asukohtade kohta (kaupluste kohta), kassade kohta (kui on asukohas rohkem kui üks kassa) ja teenindajate kohta (kui päeva jooksul töötab ühe kassaga mitu teenindajat).

Tagasiside terminal on varustatud puutetundliku ekraaniga. Reeglina seade disainitakse vastavalt kasutaja nõuetele, kuvatakse tekst vajalikus keeles ja paigaldatakse kasutaja logo. Saab arvestada ka teisi kasutaja poolt määratuid vajadusi seadme üdlises disainis, näiteks värvid, pildid, videod või muud graafilised või meedia elemendid. Vastavalt nende nõutele koostöös kasutajaga valmistatakse ekraani disain, mis kuvatakse seade ekraanile.

Paljud huvilised küsivad - Milleks on vaja sellist süsteemi, mida see meile annab ?
  • Meie süsteem oluliselt erineb kasutatavatest süsteemidest: suurem osa süsteemidest on andmete kogumise süsteemid, andmeid kogutakse mingi aja jooksul ja siis, näiteks kvartali lõpus neid töödeldakse, analüüsitakse ja genereeritakse aruanded. Meie süsteem on pigem pidev kvaliteedi taseme monitooringu süsteem: andmed saadetakse kohe serverisse ja aruannete genereerimine toimub online reziimis meie serveris. Kliendihaldur saab kohe analüüsida kvaliteedi taset ja muutuste trende vaadates valmis genereerituid aruandeid.
  • Süsteemi kasutamine lisab Teie ärile lisaväärtust, sest Teie kliendid näevad, et Teie pidevalt jälgite teenuse kvaliteeti, hoolite oma klientidest ja olete huvitatud parendada oma teenuste kvaliteeti. Kliendid alati võrdlevad turul konkureerivaid teenusi, ja kui see süsteem eristab Teid konkurentidest, siis see on suur Teie ärieelis.
  • Süsteemi saab integreerida Teie äriprotsessidega, mis on väga soovitav, et saavutada maksimaaset tulemust süsteemi kasutamisest. Operatsiooni süsteemi Android kasutamine tagab süsteemile avatud arhitektuuri, Teie IT spetsialistid saavad piiramatult laiendada süsteemi võimalusi, lisades erinevaid Android rakendusi.
  • Süsteemi kasutamine distiplineerib töötajaid, boonusesüsteemi kasutamine motiveerib töötajad parendada oma tööd, vastutada oma töö kvaliteedi eest. Meie kogemuste järgi sellise lahenduse kasutamine tõstab oluliselt töötajate töörahulolu ja motivatsiooni taset, sest see hoiab kokku kulutusi ja aega ning tagab klientide suurema rahulolu.
0
0
0
Hinnapäring -> Feedback terminal
0
0
0
Ees- ja perekonnanimi*   
Firma   
Amet   
E-mail*   
Telefon   
Faks   
Mobiiltelefon   
Aadress   
Lisainformatsioon   
Kontrollnumber*    verification image, type it in the box
0
0
0
0 Uuemat informatsiooni meie partnerite, toodete, seminaride kohta leiate [siin]
0
0
0
Software Engineering Center OÜ, Rannaniidu 12,
13516 Tallinn, Estonia, Tel. +372 5014734
0
00Feedbackterminal lahendused
Feedback terminal
0
0
0